Wie op maandagavond de grote zaal van ’t Hoge Licht in Driebergen binnenstapt vindt daar een groot gezelschap vrouwen en mannen waar het enthousiasme en elan vanaf straalt. De wekelijkse repetitie van het Kerkkoor Driebergen is voor vrijwel iedereen een groot feest. Natuurlijk: er wordt serieus gerepeteerd en vol overgave gezongen. In een sfeer die ervoor zorgt dat de opkomst elke week even groot is!

Een bijzonder koor

Elke buitenstaander zal ogenblikkelijk ontdekken dat dit koor bestaat uit een hechte groep. Een verzameling van mensen die trouw elke week een van hun hobby’s beoefenen: samen zingen. En daar zichtbaar en hoorbaar hun uiterste best voor doen.

Er is nog een tweede aspect dat de repetitieavonden zo aantrekkelijk maakt: de zangers en zangeressen zijn elkaars vrienden en dat geeft een bijzondere sfeer. Dat maakt dat je er altijd wilt zijn en dat je opgewekt de soms wel ingewikkelde muziekstukken blijft instuderen.

Een bijzonder koor, zeggen de leden. De meesten zijn er al vele jaren aan verbonden. En ze komen niet alleen uit Driebergen, maar uit de wijde omgeving. Elke week weer!

Meedoen?

Mooie reclameteksten, denkt u misschien. Kom gerust kijken en luisteren of we gelijk hebben. En wellicht blijft u dan wel komen!  Want: eenmaal binnen is blijven, zo is de ervaring. Veel van de koorleden zijn immers al heel lang lid.

U kunt het koor op maandagavond vinden in de grote zaal van ’t Hoge Licht, Klaproos 2, bij de rotonde van de Rijsenburgselaan in Driebergen. Om 20.00 uur begint de repetitie die (met een korte koffiepauze) duurt tot uiterlijk 22.00 uur.

Wilt u nadere informatie over het  koor? Ella van Oostenbrugge zal u graag alles vertellen. Zij is namens het bestuur de contactpersoon voor zowel de leden als belangstellenden-van-buiten. U kunt haar bereiken via tel. 06 1881 8288, of via e-mail.