Maandag 4 juli 2022 was onze laatste kooravond voor een welverdiende vakantie.

Het is gebruikelijk om deze avond samen te zijn met een hapje en drankje. Dit jaar had het een feestelijk karakter want we vierden ons 80-jarig koorjubileum. De locatie waar wij verbleven was al feestelijk: Kasteel Sterkenburg in Driebergen- Rijsenburg.

We werden gastvrij ontvangen door mevrouw Claudine van Helsdingen en konden bij aankomst genieten van de mooie tuinen en het gevogelte dat er rondliep.

Om 20.00 uur hoorden we trompetgeschal (vanaf het water) wat steeds dichterbij kwam. Het was een muziekboot met als watermuzikant Reinier Sijpkema. Reinier heeft ons compleet verrast met zijn muzikale kwaliteiten en entertainment. Op de brug hebben we onder begeleiding van Reinier ‘Wohl mir dass ich Jesum habe’ gezongen. Na ongeveer één uur voer de muzikant terug door de wateren en stond er voor ons een drankje en een lekker hapje klaar in het kasteel. Wat voelden wij ons rijk in zo’n mooie accommodatie!

Een woord van dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt, in het bijzonder Reinier Sijpkema en mevrouw Claudine van Helsdingen.

We hebben nu vakantie tot 15 augustus en gaan ons na de 15e voorbereiden op ons muzikale weekend naar Munster.