Wouter Harbers (1986) is een veelgevraagde pianist, heeft een succesvolle eigen concertserie en bracht in 2015 zijn eerste soloalbum ‘Romance’ uit, opgenomen met l’Orchestra Particolare. Zijn missie: pianomuziek toegankelijk maken voor een breed publiek.

Wouter heeft een brede muzikale interesse: van jongs af speelt hij orgel en op zijn 19e dirigeert hij o.a. de Messiah van Händel. Vanaf 2005 speelt hij piano, in 2008 begeleidt hij bariton Kees van Bochove op de vleugel  tijdens een Cd-opname en tournee met Schuberts Schwanengesang. In 2011 wint hij als pianist het EMG-concours: daarna gaat het snel. Er volgen optredens voor 2000 jongeren in het Beatrixtheater te Utrecht, 1800 jongeren in het WTC te Den Haag en hij mag spelen voor diverse ministers en premier Mark Rutte. In 2013 debuteert hij op Radio en TV. Verder voert hij diverse pianoconcerten uit met orkesten (o.a. Beethovens Vierde en Chopins Eerste).

Naast zijn optredens als pianist is Wouter actief als begeleider van koren en solisten, als dirigent van drie koren (Vocaal ensemble Lobet den Herrn te Bodegraven , Kerkkoor Driebergen en  jongerenkoor  Sjamacha te Ede), als coach van het Thomasensemble te Zeist, als pianist in drie kerken en als jurylid van het NPC-concours.

Meer informatie is te vinden op:  www.wouterharbers.nl